TBB AVUKAT HAKLARI MERKEZİ ADANA BAROSU İLE BİRLİKTE 16 BARONUN KATILDIĞI “AVUKATLIK MESLEĞİNİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI” ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ

2614

Adana Barosunun ev sahipliğinde TBB Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu ve Adana Barosu ile birlikte düzenlenen Avukatlık mesleği ile ilgili yaşanan sorunların tartışılması ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği ‘Avukatlık Mesleğinin Sorunları ve çözümleri’ başlıklı çalıştay  16 Baronun temsilcilerinin katılımıyla 23 – 24 /03/2019 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirildi.

Adana Baro Tesislerinde 23-24 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenen 'Avukatlık Mesleğinin Sorunları ve çözüm Yolları” çalıştayına, Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Mersin Baro Başkanı Av.Bilgin Yeşilboğaz, Hatay Baro Başkanı Av..Ekrem Dönmez, Mersin Baro Saymanı Av.Kazım Yüksel, İzmir Baro Saymanı Av..Hüseyin Yıldız, TÜRKİYE Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, TBB Avukat Hakları Merkezi Genel Sekreteri Av. Ramazan çakmakcı, TBB Avukat Hakları Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Av. Şenol Yücesoy, TBB Disiplin Kurulu üyesi Av. Mustafa çinkılıç, Adana Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Adana Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Mustafa Onur Kutlay, Adana Barosu Avukat Hakları Merkezimizi üyeleri ve Adana Barosu avukatları, Ankara Barosu, Bursa Barosu, Mersin Barosu, İzmir Barosu, Antalya Barosu, Gaziantep Barosu, Isparta Barosu, İstanbul Barosu, Kocaeli Barosu, Niğde Barosu, Samsun Barosu, Aydın Barosu, Siirt Barosu, Osmaniye Barosu, Hatay Barosu ve Eskişehir Barosu’ndan temsilciler katıldı.

İki gün devam devam eden çalıştayda Atölye çalışmalarıyla mesleğin sorunlarının ve çözüm önerilerinin değerlendirildi.

üç farklı salonda üç masada atölye çalışması yapılmış olup 1 Nolu masada Avukatlığın dünü bugünü ve Yarını tartışılmış 2 Nolu masada Savunmaya yönelik saldırılar ve Avukat yargılamaları tartışılmış 3 Nolu masada ise Avukatlık mesleğinin ekonomik sorunları tartışılmıştır.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle