TBB BAŞKANI FEYZİOĞLU DÜZCE BAROSU’NU ZİYARET EDEREK, İNŞAATI BİTMEK ÜZERE OLAN İDARİ - SOSYAL TESİSİ İNCELEDİ

2561

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Düzce Barosu’nu ziyaret ederek, davetlisi olduğu Düzce Barosu Başkanı Av. Azade Ay ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Daha sonra TÜRKİYE Barolar Birliği tarafından Düzce Barosu’na tahsis edilen ve inşaatı bitmek üzere olan Akçakoca’daki idari - sosyal tesisi inceleyen Feyzioğlu’na TBB Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Sabri Erdal Güngör ile Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken eşlik etti.

İnşaatın bitimiyle tesisin çok amaçlı kullanılan bir idari bina olacağını belirten Feyzioğlu, “Adliye binasının karşısında modern, kullanımlı bir bina yaptık. İnşaatını birlikte teftiş ettik. öyle umut ediyorum ki ağustos ayında hizmete girecek. Sadece Düzce’deki avukat meslektaşlarımıza değil, tüm hakimlerimize, savcılarımıza, memurlarımıza ve vatandaşlarımıza açık kısımları olacak” dedi.

Fevzioğlu, binada sosyal devlet anlayışı çerçevesinde adil yardım hizmeti verileceğini ve CMK ofislerinin de bulunacağını belirterek, “Vatandaşlarımızın da hizmet alabileceği, gidebileceği çok güzel bir mekân olacak” açıklamasında bulundu.  


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle