TBB BAŞKANI FEYZİOĞLU, DÜZCE’DE HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

2449

TÜRKİYE Barolar Birliği, Düzce Barosu ve Düzce Valiliği işbirliğinde yürütülen Hukuk Okur Yazarlığı Projesi sertifika törenine TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, TBB Yönetim Kurulu üyesi ve Hukuk Okur Yazarlığı Projesi Başkanı Av. Filiz Saraç, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Düzce Barosu Başkanı Av. Azade Ay, avukatlar ve kursiyerler katıldı.

Törende bir konuşma yapan TBB Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’ya projeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

TüRK KADINI HAKLARINI MİLLİ MüCADELEDE CEPHEDE ALDI

Türk kadınının haklarını bilmesi gerektiği üzerinde duran Feyzioğlu, şöyle konuştu: “Türk kadını haklarını tepeden aldı, o yüzden haklarının değerini bilmiyor diyorlar. Ben buna inanmıyorum. Türk kadını kadar büyük bir mücadele ile erkeğinin yanında değil, erkek kadar önde, cephenin en ilerisinde mücadele edip, bütün milletin bağımsızlığını kazanan başka bir milletin kadını yok. O yüzden Türk kadını haklarını milli mücadelede cephede aldı. Hukuk mücadelesi cephesinde haklarımızı bilirsek kimseye kaptırmayız. Sizler öncüsünüz ve öğrendiğiniz bilgileri etrafınıza da yayacaksınız. Biz hep hazırız. Bizden talep edin biz de size daha fazla verelim.”

Konuşmaların ardından TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle