TBB ÇEVRE VE KENT HUKUKU KOMİSYONU 12. ULUSLARARASI ENERJİ FUARI’NDA

3432

TÜRKİYE Barolar Birliği çevre ve Kent Hukuku Komisyonu, 6-8 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 12. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katıldı.

Komisyon’un yapıcı tutumunun bir göstergesi olarak fuara katıldıklarını kaydeden Komisyon Başkanı Av. Gökhan Candoğan, “Yenilenebilir enerji üreticilerinin yoğun bir katılım sergilediği fuara, temiz enerji üretimine desteğimizi ifade etmek, bir kısmı çevre haklarına dair en ufak bir görsele bile katlanamayacak fosil yakıttan enerji üreten şirketlerin de bulunduğu bir platformda, enerji meselesinin ‘çevre’ başlığı olmaksızın konuşulamayacağını dile getirmek ve diyalog ile çoğu sorunun çözümünde yol alınabileceğine inancımızı göstermek için katılıyoruz” şeklinde konuştu.

önümüzdeki dönemde yenilenebilir enerji üretiminin, özellikle de çatılarda güneş enerjisi üretiminin yaygınlaşmasına engel olan yasal sorunlarla ilgili çalıştay düzenlemeyi planladıklarını söyleyen Candoğan, fuarın bu çalışmaların zeminini oluşturmak için doğru bir ortam olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE Barolar Birliği çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Standı:

Ankara ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Zelve 3 / A 198 No’lu Stand


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle