TBB EĞİTİM MERKEZİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

3586

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Danışma Kurulu, ilk toplantısını Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Berra Besler, Yürütme ve Danışma Kurulu üyelerinin katılımıyla 15 Mayıs 2015 günü Van'da gerçekleştirdi.

TBB Yönetim Kurulu'nun 13.03.2015 tarihli kararı ile kurulan ve daha önce Eğitim Merkezi'nin faaliyetlerine önemli katkı sunan akademisyenlerden; Yargıtay üyeleri, hakimler, savcılar ile eğitim konularında deneyimleri bilinen avukatlardan oluşturulan TBB Eğitim Merkezi Danışma Kurulu'nun ilk buluşmasına, 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Van'da yapılan TBB Genel Kurulu büyük anlam kattı.

TBB Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Berra Besler'in açtığı ve Danışma Kurulu üyelerini Eğitim Merkezi'nin faaliyetleri hakkında bilgilendirdiği toplantıya katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, TBB Yönetim Kurulu olarak bütün güçleriyle destekledikleri Eğitim Merkezi'nin faaliyetlerinin önemine dikkat çekti. Başkan Feyzioğlu, avukatlara ve stajyerlere sunulan eğitimin artarak süreceğini dile getirerek bu faaliyete katkıda bulunanlara teşekkür etti.