TBB HUKUK MÜZESİNDEN MİLLİ MÜCADELE'NİN 100. YILINA ÖZEL ETKİNLİK “GENÇLİK VE GELECEK”

961

TÜRKİYE Barolar Birliği Hukuk Müzesi tarafından Millî Mücadele’nin ve Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcının 100. yılı olan 16 Mayıs 2019 tarihinde, “Gençlik ve Gelecek” isimli bir eğitim etkinliği düzenlendi.

Milletlerarası Müzeler Konseyi’nin (ICOM) 2019 yılı teması olarak belirlediği “Kültürel Merkezler Olarak Müzeler: Geleneğin Geleceği”nden hareketle düzenlenen etkinliğe katılan gençler, Mektepliler Bayramı’ndan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na geçen süreçte hayallerini paylaştı.

Gönüllü Müze Eğitimcisi Avukat Birgül Feyzioğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte gençler tarafından “Bize güç veren duygu ve düşünceler neler? Gelecek deyince neler hayal ediyoruz? Amaçlarımız neler? Hedeflerimiz neler?” sorularına da cevap arandı.

“30 yıl sonra yine bir Gençlik ve Spor Bayramı’nda kendimizi nerede görmek istiyoruz?” sorusuna hazırladıkları kartpostallarla cevap bulmaya çalışan gençler, etkinlik sonunda hazırladıkları kartpostalları canlandırarak Milli Mücadele’nin 100. yılını farklı bir şekilde kutlamanın heyecanını yaşadı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle