TBB İNGİLİZCE KONUŞMA KURSLARI

6275

İngilizce Konuşma Kursları, "anlıyorum ama konuşamıyorum" diyenler için bireysel ve sosyal iletişime yönelik olup, tamamen kişisel anlamda iletişim sağlamayı hedefler.

Kurslar, orta ve ileri seviye olmak üzere iki seviyedir. Her bir seviye 3 aydır ve  72 ders saatinden oluşur. (Dersler 40 dakikadır)

Kurs  ücreti her ay 24 saatlik kurs karşılığı 650 TL olarak tahsil edilecektir. Kursa devam edilmemesi durumunda takip eden ayların ücretleri meslektaşlarımızdan alınmayacaktır.

Kurslarımız  hafta içi grupları Salı ve Perşembe günleri 18:00 / 20:20 hafta sonu grupları ise 10:00 / 12:20 saatleri arasında TÜRKİYE Barolar Birliği’nde yapılacaktır.

Seviye belirlemeleri, ön kayıtlar alındıktan sonra eğitmenlerimiz tarafından telefon görüşmeleri yoluyla yapılacak, kesin kayıtlar seviye belirlemelerin ardından gerçekleştirilecektir.  

Her bir grup kontenjanı 20 kişi ile sınırlıdır.

Kurslar; konusunda deneyimli, lisans ve yüksek lisans mezunu, geçmişi pedagojik formasyona dayanan eğitmenler tarafından verilecektir.

Kesin kayıt yaptıranlara ücret iadesi yapılmayacaktır.

ön kayıt yaptırmak için iktisadiisletme@barobirlik.org.tr e-posta adresine adınızı, soyadınızı, kayıtlı olduğunuz baroyu, sicil numaranızı ve cep telefonunuzu bildiren bir elektronik posta atmanız yeterlidir.