TBB, Tüm Barolara Avukat Hakları Eğitimi Vermek İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

1129

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Avukat Hakları Merkezi, 2022 yılı Ekim ayından itibaren ülke genelinde talep eden tüm barolarda etkin bir avukat hakları eğitimi verilebilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

TBB Saymanı Av. Gökhan Bozkurt’un Koordinatörlüğünde yürütülen çalışmalarla, meslektaşlara yönelik avukat hakları eğitimlerinde eşgüdüm sağlanması da hedefleniyor.

İlk olarak 28-29 Temmuz 2022 tarihlerinde Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyelerine yönelik verilen eğitimcilerin eğitimi programını takiben çalışmalar hızlandırıldı. Bu kapsamda, eğitimlerin müfredatının ve materyallerinin oluşturulması amacıyla; 17 Eylül 2022 tarihinde daha önce hiç Avukat Hakları Merkezi üyeliği deneyimi olmayan 50 kişilik, 18 Eylül 2022 tarihinde de geçmişte Avukat Hakları Merkezi üyeliği deneyimi olan 25 kişilik meslektaş grubuna eğitim verildi.

Av. Gökhan Bozkurt’un katılımıyla gerçekleştirilen eğitim materyallerinin sunumu, TBB Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri Av. Deniz özbilgin, Av. Recep Karahan ve Av. Rasim çolakoğlu tarafından yapıldı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle