TBB, UNDP İş İlanı

2266

TÜRKİYE Barolar Birliği, Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Başkanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde yürütülen “TÜRKİYE’de Adalete Erişim için Adli Yarıdm Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Projesi Faz II” kapsamında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı aşağıdaki pozisyonlara işe alımlar gerçekleştirecektir.

Aşağıdaki bağlantılardan ilan detayları ve başvurulara ulaşılabilir.

Açılan pozisyonlar için son başvuru tarihi 27 Mart 2022’ye uzatılmıştır.

 

öğrenme Yönetim Sistemi için İnsan Hakları Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı

İnsan Hakları Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı, kurulacak olan öğrenme yönetim sistemi kapsamında insan haklarının temel prensipleri, temelleri ve analizleri konularında hazırlanacak 6 alt modülün geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. öğrenme yönetim sistemi uzman ekibinin rehberliğinde yazılı içerik, video senaryoları ve modüle ilişkin sorular insan hakları modülü içerik geliştirme danışmanı tarafından geliştirilecektir.

öğrenme Yönetim Sistemi için Avukatlık Meslek Nosyonu Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı

Avukatlık Meslek Nosyonu Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı, kurulacak olan öğrenme yönetim sistemi kapsamında, avukatlık meslek nosyonunun önemi ve anlamı, avukatlık mesleğinin tarihsel önemi ve gelişimi, avukatlığın adalet sistemi içindeki yeri konularında hazırlanacak 6 alt modülün geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. öğrenme yönetim sistemi uzman ekibinin rehberliğinde yazılı içerik, video senaryoları ve modüle ilişkin sorular avukatlık meslek nosyonu modülü içerik geliştirme danışmanı tarafından geliştirilecektir.

öğrenme Yönetim Sistemi için Avukatlar için E-Uygulamalar Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı

Avukatlar için E-Uygulamalar Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı, kurulacak olan öğrenme yönetim sistemi kapsamında, UYAP, E-İmza, Sanal Duruşma gibi uygulamaların neler olduğu, sundukları imkan ve kullanımları konularında hazırlanacak 6 alt modülün geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. öğrenme yönetim sistemi uzman ekibinin rehberliğinde yazılı içerik, video senaryoları ve modüle ilişkin sorular avukatlar için e-uygulamalar modülü içerik geliştirme danışmanı tarafından geliştirilecektir.

öğrenme Yönetim Sistemi için Uygulamada Etkin Müdafilik Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı

Uygulamada Etkin Müdafilik Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı, kurulacak olan öğrenme yönetim sistemi kapsamında, hukuk uygulamalarında ve mahkemede etkin müdafilik ana modülleri başta olmak üzere hazırlanacak 6 alt modülün geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. öğrenme yönetim sistemi uzman ekibinin rehberliğinde yazılı içerik, video senaryoları ve modüle ilişkin sorular uygulamada etkin müdafilik modülü içerik geliştirme danışmanı tarafından geliştirilecektir.

öğrenme Yönetim Sistemi için Avukatlar için Temel Büro Yönetimi Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı

Avukatlar için Temel Büro Yönetimi Modülü İçerik Geliştirme Danışmanı, kurulacak olan öğrenme yönetim sistemi kapsamında, temel işletme, muhasebe, finansal okur yazarlık, avukatlık bürosu idaresi, vergi yükümlülükleri konularında hazırlanacak 6 alt modülün geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. öğrenme yönetim sistemi uzman ekibinin rehberliğinde yazılı içerik, video senaryoları ve modüle ilişkin sorular avukatlar için temel büro yönetimi modülü içerik geliştirme danışmanı tarafından geliştirilecektir.