TBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ AV. ERCAN DEMİR DEPREM BÖLGESİNDE

2073

TÜRKİYE Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ercan Demir ve Av. Ali Bayram, 10 Şubat 2023 tarihinde depremden zarar gören Adıyaman Barosu ile sorunların yerinde tespiti ve ivedilikle yapılması gereken iş ve işlemler için Adıyaman İline giderek yerinde çalışmalarda ve incelemelerde bulundu.

Adıyaman Barosu’nun Sanayi Sitesinde kiralamış olduğu ve barolardan gelen yardımların muhafaza edildiği depo gezilerek, malzeme tasnifi ve düzeni sağlanarak depo ihtiyaca uygun şekilde dizayn edildi. Adıyaman Baro Başkanlığı ile koordineli olarak Barolardan gelen yardımların depolanması ve meslektaşlarımıza ulaştırılması organize edildi.

Barolar ile irtibata geçilerek ihtiyaca uygun yardımların Adıyaman Barosu’na ulaşması sağlandı. Adıyaman Barosu’nun depo olarak kullandığı Sanayi Sitesinin ön bahçesine meslektaşlarımızın barınmaları ve yardımları koordine etmeleri açısından ivedilikle bir adet çadır kurularak hizmete sunuldu. Deponun yan tarafında bulunan boş arazi, iş makinaları ile düzeltilerek TÜRKİYE Barolar Birliği Adıyaman Deprem Koordinasyon Merkezi için uygun hale getirildi ve arazi düzenine uygun çadır temini sağlanıyor. Yine TÜRKİYE Barolar Birliği Mobil Mutfak Aracı ile hem meslektaşlarımıza hem de yurttaşlarımıza günde 3 öğün sıcak çorba dağıtıma başlandı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle