TBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ AV. NİZAM DİLEK DİYARBAKIR, ADIYAMAN VE KAHRAMANMARAŞ'TA

2383

TÜRKİYE Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Av. Nizam Dilek, 7 Şubat 2023 tarihinde depremden zarar gören Diyarbakır’da Baro Başkanı Av. Nahit Eren ile birlikte meslektaşlarımızın enkazında kaldığı binalardaki çalışmaları yerinde gözlemleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Diyarbakır Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Baro binasında görüşülerek Baro’nun ve meslektaşların sorunları, yapılacak iş ve işlemler ile deprem bölgesine yönelik yardımlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Aynı gün Adıyaman iline geçilerek Baro Başkanı Av. Bilal Doğan ile görüşüldü; Adıyaman Barosu Başkanlığı’nın ve meslektaşların durumu acil olarak TBB yönetim kuruluna bildirildi. Daha sonra Kahramanmaraş iline geçilerek Baro Başkanı ile görüşüldü. Baro’nun sorunlarının tespiti ve ivedilikle yapılması gereken iş ve işlemler için yerinde incelemelerde bulunuldu.

08.02.2023 tarihinde, TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan ve TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük ile birlikte meslektaşların enkaz altında kaldığı binalardaki çalışmalar takip edilerek Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanı ile görüşüldü. Baro Binasının durumu yerinde incelenerek acil yapılacak tamir ve tadilatlara başlanıldı.

MERKEZ üSSü KAHRANMARAŞ’TA çALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

09.02.2023 tarihinde TBB Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ercan Demir ve Av. Ramazan Erhan Toprak ile birlikte enkaz yerlerinde incelemeler yapıldı, Kahramanmaraş Barosu’nun hizmet binasında teknik ekipler eşliğinde çalışmalar yapıldı, hizmet Binası aktif hale getirilerek kullanıma sunuldu. Ayrıca Baro lokali olarak kullanılan mekân meslektaşlarımızın çalışacağı ve kalacağı şekilde düzenlenerek hizmete sokuldu.

TBB ve Barolar tarafından gönderilen yardımlar tasnif edilerek depo ihtiyaca uygun şekilde düzenlendi. Kahramanmaraş Baro Başkanlığı ile koordineli olarak Barolardan gelen yardımların depolanması ve meslektaşlarımıza ulaştırılması organize edildi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle