TBB YÖNETİMİ ADANA BAROSU’NUN DÜZENLEDİĞİ “STAJDAN BAŞKANLIĞA AVUKATLIK MESLEĞİ” BAŞLIKLI SÖYLEŞİYE VE AVUKAT SPOR OYUNLARI KUPA TÖRENİNE KATILDI

2508

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Genel Sekreter Av. Veli Küçük ve Yönetim Kurulu üyesi Av. Nizam Dilek, Adana Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ve adını Adana’nın düşman işgalinden kurtulduğu günden alan "5 Ocak Kurtuluş Kupası Onuncu Avukat Spor Oyunları”nın kupa törenine katıldı.

Adana’da Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, seçilmiş kurul üyeleri ve avukatlar tarafından karşılanan TBB heyeti ilk olarak Adana Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen “Stajdan Başkanlığa Avukatlık Mesleği” başlıklı söyleşiye katıldılar.

Birlik Başkanı Sağkan ve Genel Sekreter Küçük, konuşmacı olarak yer aldıkları söyleşide mesleki deneyimlerini paylaşarak, TBB ve Baroların faaliyetlerine ilişkin bilgi verdiler.

Söyleşide Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu, Antalya Barosu Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez, Gaziantep Barosu Başkanı Av. İskender Kahraman ile Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi özdemir de birer konuşma yaptılar.

Söyleşinin ardından 26 Barodan 61 takım ve 1200 avukatın katılımıyla gerçekleştirilen "5 Ocak Kurtuluş Kupası Onuncu Avukat Spor Oyunları" final karşılaşmalarını izleyen TBB heyeti, dereceye giren takımlara kupalarının takdim edildiği törene katılarak sporcu meslektaşları kutladılar.

Final karşılaşması Ankara Ottaman ile Antep Zeugma arasında gerçekleşirken, şampiyonluğu 7-4’lük skorla Ankara Ottoman aldı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle