TBB YÖNETİMİ ANTALYA BAROSU’NUN 2022 YILI STAJ EĞİTİMLERİNİN AÇILIŞ DERSİNE KATILDI

1884

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı (TBB) Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Gökhan Bozkurt ile birlikte Antalya Barosu’nun 2022 yılı staj eğitimlerinin açılış dersine katıldı. 
 
“Avukatlık Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu ilk derse konuk olan Sağkan, burada yaptığı konuşmada avukatlık mesleğini seçme nedenlerini anlatarak mesleğin niteliğine ilişkin bilgi verdi. Sağkan, staj ve avukatlık dönemine ilişkin deneyimlerini paylaştığı konuşmada, TBB’nin yeni dönemde özellikle stajyer avukatlar ve genç meslektaşlarla ilgili yapacağı çalışmalar hakkında bilgi vererek sorularını yanıtladı. 

Av. Bozkurt da avukatlığın hak arama mücadelesindeki öncü rolüne değinerek, mesleki deneyimlerini paylaştı. Bozkurt TBB yönetiminin stajyerlerin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümü için çalıştıklarını belirtti. 

Sağkan ve Bozkurt, stajyer avukatlara başarı dileğinde bulundu.  

ANTALYA’DA BİR DİZİ ZİYARET 

Sağkan ve Bozkurt, Antalya Barosu Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez’in eşliğinde bir dizi ziyarette bulundu. TBB heyeti Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Antalya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar ile Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle