TBB YÖNETİMİ DEPREMDE ZARAR GÖREN GAZİANTEP'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

2089

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Genel Sekreter Av. Veli Küçük, meslektaşlara ve yurttaşlara destek amacıyla, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde onlarca binanın çökmesi sonucunda çok sayıda yurttaşımızın yaşamını yitirdiği Gaziantep’de incelemelerde bulundu ve çalışmalara katıldı.

Burada Gaziantep Barosu Başkanı Av. İskender Kahraman ve önceki dönem başkanı Av. Bektaş Şarklı ile birlikte Gaziantep Barosu Hizmet Binası’nın meslektaşlara yapılacak destek ve yardımlara dönük kullanım koşullarını değerlendiren Sağkan ve Küçük, meslektaşların durumları hakkında bilgi aldıktan sonra Kahraman ile birlikte yakınları göçük bölgelerinde bulunan meslektaşlarımızın ve yurttaşların sorunlarını dinledi.

Depremde zarar gören meslektaşlara acil ve etkin destek sağlamak amacıyla dayanışma ağı oluşturan ve bundan sonraki süreçte yapılacaklar için hazırlıklarını sürdüren TBB, depremden mağdur olan yurttaşlara hukuki destek sağlamak için de Barolarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde yerinde çalışmalarına devam ediyor.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle