TBB Yönetimi Gaziantep Barosu Hizmet Binasının Açılışına Katıldı

2672

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, Genel Sekreter Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Gökhan Bozkurt, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ali Bayram, Av. Nizam Dilek ve TüRAVAK Başkanı Av. Enver Han, Gaziantep Barosu Hizmet Binasının açılışına katıldı.

Gaziantep Barosu’nda, Baro Başkanı Av. İskender Kahraman, Yönetim Kurulu üyeleri ve meslektaşlarımız tarafından karşılanan TBB heyeti, Kahraman ile birlikte bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı önder Kemal Sekücü ve Gaziantep Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Alçık’ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden TBB heyeti, daha sonra hep birlikte açılışı yapılacak olan Gaziantep Barosu hizmet binasına geçti.

çok sayıda baro başkanının da katıldığı törende bir konuşma yapan TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, savunma hakkının temsilcileri olarak, haksızlık nereden gelirse gelsin ve kime dönük olursa olsun mağdurun yanında olduklarını hatırlattı. Sağkan, “Bu bina, yurttaşların savunma hakkının daha etkin ve nitelikli bir şekilde temsil edilebilmesi için meslek içi eğitimlerin yapılacağı, avukatlığın kamusal boyutunu temsil eden adli yardım ve CMK hizmetlerinin daha nitelikli olarak sürdürülebileceği aynı zamanda mesleki dayanışmamıza katkı sunacak çok önemli bir binadır. İçerisinde bulunduğumuz salonda bundan sonraki onlarca yıl boyunca yüzlerce stajyer avukat, bağımsızlığımızın sembolü olan cübbelerini giyerek, yeminlerini icra edecekler” ifadelerini kullandı.

Sağkan, binanın yapımına katkı ve emek verenlere tek tek teşekkür ederek, hizmet binasının tüm Gaziantep’e hayırlı olmasını diledi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle