TBB YÖNETİMİ MERSİN BAROSU’NUN DÜZENLEDİĞİ “DÜNDEN BUGÜNE AVUKATLIK MESLEĞİ VE GÜNCEL SORUNLAR” KONULU SÖYLEŞİYE KATILDI

1647

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Mersin Barosu’nun daveti üzerine “Dünden Bugüne Avukatlık Mesleği ve Güncel Sorunlar” konulu söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi özdemir’in moderatörlüğündeki söyleşide avukatlık mesleğinin bağımsızlığına ve savunmanın yargı içerisindeki rolüne dikkat çekilirken, mesleğin icrasında karşılaşılan sorunlar ele alındı. Söyleşide, avukatların bugün karşı karşıya bulunduğu ekonomik dar boğazdan uğradıkları şiddet olaylarına dek çok geniş bir yelpazeye yayılan devasa sorunlarına uzun yıllardır devam eden çözümsüzlük politikalarının neden olduğu vurgulanırken TBB ve baroların mesleki dayanışma içerisinde bu sorunları aşmak için yaptıkları çalışmalar aktarıldı.

Mersin Milletvekili ve önceki dönem Baro Başkanı Alpay Antmen’in de konuk olduğu etkinlikte Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu, Antalya Barosu Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez ve Gaziantep Barosu Başkanı Av. İskender Kahraman da birer konuşma yaptılar.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle