TEMEL ATMA TÖRENİ

6093

DENİZLİ BAROSU YENİ HİZMET BİNASININ TEMELİ TBB BAŞKANI AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU’NUN KATILDIĞI TÖRENLE ATILDI

Denizli Barosu yeni hizmet binası temel atma töreni, 15 Ocak 2015 tarihinde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Manisa Barosu Başkanı Av. Zeynel Balkız, Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Kırklareli Barosu Başkanı Av. Harun Saygılı, Aydın Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mete Özcan ve TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken’in katılımıyla yapıldı.

Törenin açış konuşmasını yapan Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan “Denizli Barosu’nun bir adım ileri gitmesi için hareket ediyoruz. 2005 yılında bu amaçla dönemin Baro Başkanı Av. Adil Demir ve yönetim kurulundaki meslektaşlarımız bu projeyi hayata geçirmek için ilk adımları attı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve yönetim kurulunun katkıları ile bugün Türkiye’nin belki de en büyük hizmet binasının temelini atıyoruz” dedi.

Denizli Barosu yeni hizmet binasının bir mesleki dayanışma ve imece örneği olduğunun altını çizen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu “Bu tesis tam bir imece, mesleki dayanışma örneği. Bir baro genel kurulunda karar veriyor ve el birliği ile avukatlar katkı koyarak bir arazi alıyor. Şehrin yöneticileri, siyasi parti ayrımı yapmaksızın, destek oluyor. El birliği ile bugünlere geliyor. Bu bizim için mutluluk ve onur verici bir durum. Katkı veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Törene, Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Atılgan Mutlu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Denizli Barosu önceki başkanlarından Av. Adil Demir ve Av. Behçet Çomakoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Fotoğraflar


Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6