TOKAT BAROSU’NA ZİYARET

6044

TOKAT BAROSU AV. YILMAZ ALTINOK HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU’NUN VURUŞU İLE BAŞLADI

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Tokat Barosu’nu ziyaret ederek, Av. Yılmaz Altınok adına düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın başlama vuruşunu yaptı.

Feyzioğlu, 2 Kasım 2013 tarihinde; Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk Bostancı, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Celil Karaca, Av. M. Afşın Ünverdi, TBB Delegesi Av. Mustafa Arslan ve Tokat Barosu önceki Başkanlarından Av. Ufuk Petanoğlu tarafından Turhal ilçesinde karşılandı.

BAŞLAMA VURUŞU FEYZİOĞLU’NDAN

TBB Başkanı Feyzioğlu, daha sonra beşincisi düzenlenen Tokat Barosu Av. Yılmaz Altınok Halı Saha Futbol Turnuvası’na katılarak başlama vuruşunu yaptı.

Feyzioğlu, Tokat Barosu’nun bir meslektaşı adına yaşarken turnuva düzenlemesini çok erdemli bir davranış olarak değerlendirdi.

Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk Bostancı da TBB Başkanı’nın etkinliğe katılmasından onur duyduğunu söyleyerek Feyzioğlu’na günün anısına Tokat Barosu forması hediye etti.

Feyzioğlu’na TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken’in eşlik ettiği Tokat Barosu ziyaretinde ise mesleki sorunlar ve güncel konular görüşüldü.