TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV. METİN FEYZİOĞLU, SİİRT'TE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

4804

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Siirt'te bir dizi ziyarette bulundu.

Feyzioğlu, ilk olarak Siirt Barosu Başkanı Av. Nizam Dilek ve bölge baro başkanlarıyla birlikte Siirt'in Soğanlı Köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu üç aile bireyini kaybeden Coşkun ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Hayatını kaybeden Baba Coşkun ve çocuklarına Allah'tan rahmet dileyen Feyzioğlu, nerede bir acı, haksızlık ve hukuksuzluk varsa barolar ve avukatlar olarak orada bulunacaklarını söyledi. Baro başkanlarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Feyzioğlu, "Siirt Barosuna da ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Yaşayanları da TÜRKİYE'nin yapabileceği gibi, layık olduğu gibi yaşatmak zorundayız. Geride kalan yengemiz Cemile Hanım, kızımız Büşra, bebek Gamze, Zeynel ve Sinan'a da uzun sağlıklı ömürler diliyorum. O evlatlar hepimizin evlatları. Milletimiz, devletimiz, evlatlarına kuşkusuz sahip çıkacaktır. Biz de üstümüze ne düşerse yapacağız" dedi.

Feyzioğlu'na, TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Eyyüp Sabri çepik, TBB Denetleme Kurulu üyesi Av. İbrahim Halil Kartal, Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Batman Barosu Başkanı Av. Abdulhamit çakan, Bingöl Barosu Başkanı Av. Abdullah Alakuş, Bitlis Barosu Başkanı Av. Fuat özgül, Mardin Barosu Başkanı Av. çelebi Araz, Muş Barosu Başkanı Av. Abdülbaki çelebi eşlik etti.

Soğanlı Köyü İlkokulu'nu da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen heyet, daha sonra Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve  Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever'i makamlarında ziyaret etti.

Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Siirt Barosu mensubu avukatlarla Siirt Barosu'nda bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, mesleğe dair sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Heyetin Siirt ziyaretleri, Kurtalan Toytepe Köyü İlköğretim Okulu ile son buldu.

Fotoğraflar


Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

Fotoğraf 7

Fotoğraf 8

Fotoğraf 9

Fotoğraf 10

Fotoğraf 11

Fotoğraf 12

Fotoğraf 13

Fotoğraf 14

Fotoğraf 15

Fotoğraf 16

Fotoğraf 17

Fotoğraf 18

Fotoğraf 19

Fotoğraf 20

Fotoğraf 21

Fotoğraf 22

Fotoğraf 23

Fotoğraf 24

Fotoğraf 25

Fotoğraf 26

Fotoğraf 27

Fotoğraf 28

Fotoğraf 29

Fotoğraf 30

Fotoğraf 31

Fotoğraf 32

Fotoğraf 33

Fotoğraf 34

Fotoğraf 35

Fotoğraf 36

Fotoğraf 37

Fotoğraf 38

Fotoğraf 39

Fotoğraf 40

Fotoğraf 41

Fotoğraf 42