Türkiye Barolar Birliği Erzincan'da

9699

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ERZİNCAN’DA

Erzincan Barosu “Hizmet Binası”nın açılışına katılmak üzere Erzincan’a giden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.V.Ahsen Coşar, Başkan Yardımcısı Av.Berra Besler, Genel Sekreteri Cengiz Tuğral, Yönetim Kurulu üyeleri Av.Ahmet Gürel, Av.Asude Şenol ve Av.Celal Ülgen; Erzincan Barosu Başkanı Av.Sayın Can Tekin’i, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Şafak ve Erzincan Adli Yargı Komisyon Başkanı Hakim Sayın Mustafa Sarıgedik’i makamında ziyaret ederek plaket sundular.















Erzincan Barosu’nun yeni “Hizmet Binası”nın açılış törenine; Türkiye Barolar Birliği Heyeti’nin yanı sıra Erzincan Valisi Sayın Abdulkadir Demir Erzincan Belediye Başkanı Sayın Yüksel Çakır, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şafak, Erzincan Adliyesi Adli Yargı Komisyon Başkanı Sayın Mustafa Saıgedik, Erzincan Milletvekilleri, Erzurum Barosu Başkanı Av.Mehmet Güzel, Konya Barosu Başkanı Av.Fevzi Kayacan, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Av.Turgay Şahin, Tokat Barosu Başkanı Av.Faruk Bostancı, Zonguldak Barosu Başkanı Av.İbrahim Kerem Ertem, Rize Barosu Başkanı Av.Ateş Hatinoğlu, Trabzon Barosu Başkanı Av.Mehmet Şentürk, Karabük Barosu Başkanı Av.Rıdvan Erdoğan, Çanakkale Barosu Başkanı Av.Tülay Ömercioğlu, Sivas Barosu Başkanı Av.Sinan Ata, Kırıkkale Barosu Başkanı Av.Ethem Demirbaş, Düzce Barosu Başkanı Av.Ali Dilber, Artvin Barosu Başkanı Av.İzzet Varan, Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Metin Doğan, Kütahya Barosu Başkanı Av.Sabit Özdoğlar ve Elazığ ve Sivas Barolarının Önceki Başkanları  hakim, savcı ve avukat katıldı.











 Erzincan Barosu Başkanı Av. Sayın Can Tekin törende yaptığı konuşmada: “Binanın yapımında hizmeti geçen herkese, bu arada -Güçlü Barolar Birliği değil, güçlü Barolar- ilkesine uygun düşen katkısından dolayı Türkiye Barolar Birliği yönetimine teşekkür etti” ve Birlik Başkanına plaket sundu.



Törende bir konuşma yapan Birlik Başkanı Coşar; “Eserin meydana getirilmesindeki emeğin, payın ve liderliğin Erzincan Barosu Başkanı Sayın Can Tekin’e ve Yönetim Kuruluna ait olduğunu, onların emeğinin, payının yanında Türkiye Barolar Birliği’nin katkısının o kadar önemli olmadığını” ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti ve Erzincan Barosu Başkanı Av. Sayın Can Tekin’ne Barolar Birliği’nin plaketini sundu.





Birlik Başkanı Coşar daha sonra Erzincan Barosu avukat ve stajyerleriyle bir araya gelerek Türkiye Barolar Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi, meslekle, mesleğin ve Baroların sorunlarıyla ilgili olarak sorulan soruları cevaplandırdı.













Erzincan'a gelen misafirler, Erzincan Barosu avukatlarından ve aynı zamanda Üzümlü İlçesi Belediye Başkanı Sayın Sami Sertadım tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.