TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ İLE GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ARASINDA EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ

1507

TÜRKİYE genelindeki avukatlar ile TÜRKİYE Barolar Birliği ve baro personeli çocuklarının, Gazi üniversitesi Vakfı özel Okullarında indirimli olarak eğitim görmesine fırsat tanıyan protokol, TÜRKİYE Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde imzalandı.

Protokolü taraflar adına TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Gazi üniversitesi rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız imzaladı.

Törende konuşan Feyzioğlu, “Gazi üniversitesi ile TÜRKİYE Barolar Birliği arasında imzalayacağımız protokol, üniversitemizin ve vakfımızın gücünü ve milli değerlere olan hassasiyetini bizlerin de benimsediğini ve destekleme arzusunda olduğumuzu ifade etmektedir” dedi. Feyzioğlu, “Bu bir başlangıç olsun. Bu iki büyük gücün birlikte çalışması lazım” ifadesini kullandı.

Rektör Yıldız da Gazi üniversitesi’nin Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş 95 yıllık bir eğitim çınarı olduğunu kaydederek, protokolle yargı camiasına destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Yıldız, protokolün bir başlangıç olduğunu, bundan sonraki süreçte de iş birliğini devam ettirme arzusunda olduklarını ifade etti.  


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle