Türkiye Barolar Birliği’nde eğitim sertifikaları dağıtma töreni

1156

TÜRKİYE Barolar Birliği’nde, “Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi” Avrupa Birliği – Avrupa Konseyi Ortak Projesi kapsamında düzenlenen eğitim faaliyetlerinin katılımcılarına sertifikalarını vermek üzere 26 Mart 2021 tarihinde bir tören düzenlendi.

Törende TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. ünsal Toker ve Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisi Başkanı Cristian Urse tarafından iki katılımcıya katılım belgeleri takdim edildi.

COVID-19 tedbirleri nedeniyle eğitim katılımcılarının tamamının törene iştiraki mümkün olmadığından, bu katılımcıları temsilen sembolik olarak 500. ve 1000. katılımcıya sertifika verildi. Diğer tüm katılımcılara sertifikaları posta yoluyla iletildi.

Katılım belgelerini alan stajyer avukatlar Zübeyde Karaağaçlı ve Mehmet özalp TÜRKİYE Barolar Birliği ve Avrupa Konseyi temsilcileri ile eğitim programı hakkındaki görüşlerini paylaşma imkanına sahip oldu.

TBB Başkan Yardımcısı ve Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisi Başkanı projede elde edilen başarılara yönelik takdirlerini dile getirerek işbirliklerinin devam edeceğine inandıklarını belirttiler.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle