Türkiye Barolar Birliği ve Ostim Teknik Üniversitesi Arasında Eğitim ve İş Birliği Protokolü İmzalandı

1807

TÜRKİYE Barolar Birliği ile Ostim Teknik üniversitesi arasında eğitim ve iş birliği protokolü, TBB’nin ev sahipliğinde imzalandı.

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof Dr. Metin Feyzioğlu ve Ostim Teknik üniversitesi Rektörü Prof. Murat Yülek tarafından imzalanan protokolün amacı, ‘OSTİM Teknik üniversitesi Hayat Boyu öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile TÜRKİYE Barolar Birliği iş birliğinde gerçekleştirilecek eğitim hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi’ olarak açıklandı.

“Geleceğin bilim insanlarını yetiştireceğiz”

“Atılan imzanın gereğini yerine getirmek için arzu ve irade olmalıdır” diyen Feyzioğlu törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hem meslektaşlarımıza hem de vatandaşlarımıza müjdeyi vermek istiyorum, bu imza ile disiplinlerarası çalışacağız. ülkemizin çok ihtiyacı olan müzakereciler yetiştireceğiz, dünyaya açılacağız. Dünyanın dört bir yanında TÜRKİYE’nin gönüllü büyükelçileri olacak, hukukçuları, mühendisleri, bilim insanlarını yetiştireceğiz. Bu yüzden bugün bu imza sebebiyle çok heyecanlıyız.”

“Hukukçularımızla güzel iş birliklerini başlatacağız”

Ostim Teknik üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek de “Kalkınmacı bir teknik üniversite olduğumuz için hukukun, avukatların ülkenin kalkınmasında nasıl bir rol oynadığını bildiğimiz için bu ziyaret bizim için son derece önemli. Bu imza ile hukukçularımızla güzel bir iş birliği başlatacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Tören; TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. ünsal Toker, Genel Sekreter Av. Sabiha Tekin, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, Yönetim Kurulu üyesi Av. Eyyüp Sabri çepik, Ostim Teknik üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. ünsal Sığrı ve Genel Sekreter Zeki Şimşek’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle