Uluslararası Barolar Birliği'nin (IBA)

3808

Uluslararası Barolar Birliği (IBA), her yıl düzenlediği Yıllık Konferansı'nı bu yıl 7-12 Ekim 2018 tarihlerinde Roma'da gerçekleştirecektir.

Avukatlık mesleğinin küresel sesi olarak söz edilen ve uluslararası hukuk camiası takviminin ana etkinliği olarak bilinen IBA Yıllık Konferansı, gerek bilgi alışverişi yönünden gerekse meslektaşlar arasında ve iş ilişkileri kurma bağlamında küresel bir ağ oluşturma fırsatı sunmaktadır.

Söz konusu konferans ayrıca, hukuk dallarındaki önemli gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olma, birinci sınıf mesleki gelişim fırsatlarına sahip olma, mesleğin geleceğine ilişkin tartışmaların parçası olma gibi imkânları da beraberinde getirmektedir.

200'den fazla oturumun yer alacağı konferansa 20 Temmuz 2018 tarihine kadar kayıt yaptırılması halinde indirimli kayıt ücreti ödemek mümkün olabilecektir. Konferans kapsamında burs imkânından faydalanılabilmekte olup ayrıntılı bilgilere https://www.ibanet.org/Committees/Divisions/Rome-2018-Scholarship-Programme.aspx adresinden ulaşılabilmektedir.

Konferans programına ve katılıma ilişkin detaylı bilgi içeren broşür için tıklayınız