Yargıtay Kararları Işığında İcra Hukukunda Güncel Konular” Başlıklı Özel Eğitim Semineri Meslektaşlarımızın Yoğun Katılımıyla gerçekleştirildi.

3238

TÜRKİYE Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Yargıtay Kararları Işığında İcra Hukukunda Güncel Konular” başlıklı özel eğitim semineri, 27 Ocak 2019 Pazar günü, Avukat özdemir özok Kongre ve Kültür Merkezinde, meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Açış konuşmasını TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun yaptığı seminer, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av. Veysel Kırıcı’nın sorumluluğunda; Av. Doç. Dr. Ahmet Başsözen ve Dr. Mehmet Kodakoğlu tarafından verildi.

Feyzioğlu, açılışta yaptığı konuşmada Eğitim Merkezi’nin zirveden zirveye koştuğunu söyleyerek, TBB Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. ünsal Toker’i, Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu’nu ve Eğitim Merkezi çalışanlarını kutladı.

“UMUT, TÜRKİYE’DEKİ AVUKATLAR”

Tatil gününü eğitimde geçiren katılımcılara özel olarak teşekkür eden Feyzioğlu, “Bunu, kanundaki ‘avukat yarının kurucu unsurudur’ cümlesini gerçekten hayata geçirmek üzere yapıyorsunuz. çünkü bilgi güç demektir. Siz kendinizi, o güce sahip olarak; kanundaki ‘avukatsız yargı olmaz, avukat hukuk devletinin ve yargının kurucu unsurudur’ anlamına gelen, ruhu bu olan hükmü siz hayata geçirmeye adamışsınız” dedi.

Girişte bir meslektaşının kendisine “Umut var mı?” diye sorduğunu aktaran Feyzioğlu, “Ben de dedim ki umut sizsiniz. Umut, TÜRKİYE’deki avukatlar. Size söz veriyorum. Hep birlikte başaracağız. Ve hep birlikte TÜRKİYE’nin tarihine biz avukatlar olarak imzamızı atmaya devam edeceğiz. Hepinizle gurur duyuyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı. 

VİDEOYU GöRüNTüLEMEK İçİN TIKLAYINIZ


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle