Yazılım İhalesi

10078
Bu ilanın son teklif süresi geçmiştir.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ

SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU YAZILIM İHALESİ

Sosyal Yardım Dayanışma Fonu bünyesinde kullanılmak üzere aşağıda detayları belirtilen yazlım geliştirme hizmeti satın alınacaktır.

Tekliflerinizi Türkiye Barolar Birliği Muhasebe Müdürlüğü'ne en geç 10.06.2011 13:00 'a kadar elden teslim etmeniz gerekmektedir.

Gelen talepler üzerine süre 14.06.2011 saat 13:00'e kadar uzatılmıştır. 

YAZILIM GELİŞTİRME SÜRECİ İLE İLGİLİ İDARİ VE TEKNİK DETAYLAR

1.       GENEL ÖZELLİKLER

a.       Yazılım geliştirme süreci Türkiye Barolar Birliği bünyesinde yapılacaktır.

b.      Uygulama Visual Studio 2010 ile Web Uygulaması olarak geliştirilecektir.

c.       ASP.NET AJAX 4.0 kontrolleri ile geliştirilmelidir, ayrıca Third-Party herhangi bir yazılım yada kütüphane kullanılmamalıdır.

d.      Web sayfaları Internet Explorer ve Mozilla’nın son sürümleri ile uyumlu olarak çalışmalıdır.

e.      Web Sayfaları üstünde 3 yıl süreli 128 Bit SSL Sertifikası bulunmalıdır.

f.        Web Sayfası 1024x768, 1280x1024, 1400x1050, 1680x1050, 1900x1200 çözünürlüklerinin tamamında browser uyumlu çalışabilmelidir.

g.       Yapılan bütün işlemler Log dosyalarında kayıt altına alınacaktır.

h.      Kullanıcı tanımlama ve yetkilendirme işlemleri BaroKart ile uyumlu olarak geliştirilecektir. Avukat, Baro Personeli ve Türkiye Barolar Birliği Personeline ait BaroKart ile kendilerine belirlenen yetkilendirmeler ve roller bazında sayfaları kullanabileceklerdir.

i.         Framework 4.0 ve üstü sürümler ile çalışacaktır.

j.        Veritabanı olarak Microsoft SQL Server 2008 kullanılacaktır.

k.       Veritabanından yapılacak bütün okuma ve yazma işlemleri için Stored Procedure, Function kullanılacak, uygulama içerisinde gömülü herhangi bir Query bulunmayacaktır.

2.       UYGULAMA ÖZELLİKLERİ

Uygulama genel olarak 30 Eylül 2005 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sosyal Yardım ve Dayanışma Yönetmeliği ve bu yönetmeliğe bağlı Yönergeler kapsamında Avukatlara yapılacak yardımların düzenlenmesini ve Yeni Nesil Avukat Kimlik Kartı ile Online Provizyon bazında yardımların sağlanmasını hedeflenmektedir.

a.       Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Yardımları

                                          i.            Sağlık Yardımları

                                        ii.            Geçici İş Göremezlik Yardımı

                                       iii.            Olağan Dışı Haller Nedeni İle Yapılacak Yardımlar

                                      iv.            Olağanüstü Hallerde Yardım

                                        v.            Cenaze Yardımı

                                      vi.            Munzam Emeklilik Yardımı

Yazılım bu yardım işlemlerinin takibini ve düzenlenmesini, üye avukat'ın başvuruda bulunabileceği bir web sitesi ile başlatacaktır. Bu Web Sitesinde;

                                          i.            Sosyal Yardım ve Dayanış Fonu Hakkında Bilgiler

                                        ii.            Yardım Esasları ve Mevzuat

                                       iii.            Veritabanından beslenecek şekilde istatistiki veriler,

                                      iv.            Hemen Başvuru sayfaları bulunacaktır.

Bu başvurudan itibaren ilgili Baro'nun onayı, Türkiye Barolar Birliği'nin onayı süreçlerinin tamamını detaylı olarak kayıt altında tutacak ve yardım ile ilgili gerekli teşhis detayları ve bu detaylar için belirlenmiş fiyatlandırma esaslarına uygun olacak şekilde düzenleyecek ve yardıma esas olacak tutarların hesaplamalarını yapacaktır. Yardım ile ilgili ödeme ve diğer evrakların düzenlenmesini sistem üzerinden yapabilecektir.

b. Gelen ve Giden Evrak

Uygulama gelen ve giden bütün evrakların taranması ve sistem içinde tutulmasını sağlayacaktır. Kurumumuzun ihtiyaçları doğrultusunda, envanterlerin gelişinden, iş akış süreçlerine, sonuçlandırılmasından, arşivlenmesine kadar bütün süreçlerinin tek bir merkezden yönetilmesi ve Türk Standartları Enstitüsü 13298 nolu Elektronik Belge Yönetimi Standart’ına uygun halde saklanması hedeflenmektedir.

c. Online Provizyon

Uygulama ile üye Avukat yada Yönetmelik ve yönergede tanımlanmış ve BaroKart sistemine uyumlu Akıllı Kart sahibi kişinin anlaşmalı hastanelerden direk olarak hizmeti alması ve diğer evrak işlemlerinin ve ödeme işlemlerinin hastane ile Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu arasında web uygulamaları üzerinden takip edilebilmesi hedeflenmektedir.

i. Hastane Web Sayfası

Anlaşmalı Hastanelere tahsis edilecek Kart numarası ve şifresi ile girilebilecek ve yetkileri dahilinde sistemden başvuru ve bundan önceki işlemlerin raporlandırılması yapılabilecektir.

Sistem genel olarak, Kart hamilinin hastaneden talepte bulunması üzerine Akıllı Kart üzerinde bulunan algoritmanın ve Kart Hamiline gönderilecek 6 haneli bir şifrenin sisteme girilmesi ile kimlik doğrulama yapılacak ve yardım ayrıntılı bilgilerinin girilmesini sağlayacaktır. Kart hamilinin limiti olacak ve bu limit bilgileri yine sistem üzerinden bundan önceki yardımları baz alınarak bulunacaktır.

ii. Kart Servisleri

Kullanıcı Akıllı Kartı ile kullandığı web uygulamasından bütün işlemlerinin detaylarını, durumlarını ve limitlerini görüntüleyebilecektir.