TBB VE HATAY BAROSU AVUKAT HAKLARI MERKEZLERİ BİRLİKTE ANTAKYA’DA MESLEK İÇİ EĞİTİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

2781

TBB Avukat Hakları Merkezi ile Hatay Barosu Avukat Hakları Merkezinin birlikte düzenlediği meslek içi eğitim toplantısı Hatay Barosunun ev sahipliğinde 13/04/2019 tarihinde Antakya Anemon otelde gerçekleştirildi.

Eğitimde avukatlara karşı işlenen suçlar ve avukatların mesleklerini icra ederken yaşadığı mesleki sıkıntılar sonrasında sürece ilişkin müdahale ve etkin yardım ile ilgili bilgilendirmelerin yanı sıra  yapay zeka, avukatlığın geçmişi ve geleceği, arabuluculuk ve taraf avukatlığı, avukatın bürosunun, konutunun ve üstünün aranması ile adliye girişlerindeki arama sorunları da detaylı olarak ele alındı.

Eğitime TBB Yönetim Kurulu üyesi Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Ali Elibol, TBB Avukat Hakları Merkezi Genel Sekreteri Av. Ramazan çakmakcı, TBB Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av. Burhan Uyan, TBB Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av. Şenol Yücesoy, Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, AHM Başkanı Av. Bedia öztürk, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sevinç çakıcı, Sayman Av. Mehmet Ezer, Yönetim Kurulu üyesi Av. Mustafa Sıraç ile Hatay, Gaziantep ve Mersin Barosu Avukat Hakları Merkezlerine üye avukatlar katıldı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle