TBB BAŞKANI SAĞKAN GÜMÜŞHANE ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARA YENİ BARO HİZMET BİNASI MÜJDESİ VERDİ

492
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Gümüşhane Barosu’nu ziyaret ederek Baro Başkanı Av. Metin Aslan ve meslektaşlarla bir araya geldi.
Avukatlık mesleğinin sorunlarına ve bu sorunların çözümüne ilişkin meslektaşlarla sohbet eden Sağkan, Gümüşhane ziyaretinin temel unsurlarından birisinin Gümüşhane'deki meslektaşların mesleklerini ifa ederken mesleğin onuruna yaraşır, yakışır bir fiziki alan ihtiyaçlarını da giderebilmek olduğunu ifade ederek, Gümüşhane Barosu için yeni hizmet binası müjdesi verdi. Sağkan şunları söyledi:
"Bunun için çalışmalarımızı kıymetli baro başkanımızla birlikte bir müddettir sürdürüyoruz. Önemli olan Adliye çevresine yakın, imar anlamında uygun bir yeri tespit edip buraya bir hizmet binasını ben de kendi dönemimde kazandırmak istiyorum. Bugün de yine başkanımız ve yönetimden arkadaşlarımızla birlikte bu hizmet binasına ilişkin adımlarımızı atmak üzere burada bulunuyoruz. Umut ediyorum ki çok kısa süre içerisinde belirlediğimiz bir yerde Gümüşhane Barosuna yakışır bir hizmet binasını burada hayata geçireceğiz. Bu hizmet binası sadece Gümüşhane avukatları için değil, Gümüşhane şehrindeki birçok bileşene hizmet edecek bir yer. Konferans salonuyla başka meslek örgütlerinin de kullanabileceği, sivil toplumun, basının kullanabileceği, sanatsal faaliyetlerin icra edilebileceği, aynı zamanda nitelikli bir kafeterya, restoran hizmetinin de sunulabileceği, baronun hizmet birimlerinin içerisinde yer aldığı, staj eğitiminin, meslek içi eğitimlerin sürdürülebildiği, vatandaşın adli yardım taleplerine ilişkin başvuruların alınabileceği, aslında Gümüşhane'de yaşayan herkese hizmet edecek bir hizmet binasını da kısa süre içerisinde hayata geçirmek istiyoruz." 
Sağkan Gümüşhane’de Ruhsat Töreni’ne de katılarak stajını tamamlayan avukatlara ruhsatlarını verdi.
Gümüşhane’de Baro Başkanı Av. Metin Aslan ile birlikte bir dizi ziyaret de gerçekleştiren Birlik Başkanı Sağkan bu kapsamda Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Eşref Balki, Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Bayrak ile görüştü.
Gümüşhane’de Şiran Adliyesi’ni de ziyaret eden Sağkan burada Av. Erol Bayhan avukat bekleme odasının açılışını da yaptı. Sağkan Şiran’da Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekçioğlu ve Belediye Başkanı Abdülbaki Kara’yı da ziyaret etti.
Sağkan Gümüşhane’de Torul Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Muhammet Recai Fırat, Kelkit Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Hilal Karademir ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ı da ziyaret etti.

Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle