BİRLİK BAŞKANI SAĞKAN ERZİNCAN BAROSU'NUN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE MESLEKTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

519

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Erzincan Barosu'nu ziyaret ederek, Baro tarafından düzenlenen "Avukat ve Stajyer Avukat Buluşması, Güncel Konularda Bilgilendirme, 40 Yıllık Avukatlara Plaket Verilmesi, Stajyer Avukatlara Tavsiyeler Konulu Staj Dersi" başlıklı etkinliğe katıldı.

Altın madeni faciasının yaşandığı İliç'teki programının ardından Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk ile yaptığı protokol ziyaretlerini takiben Baro Hizmet Binasına geçen Sağkan, farklı kıdeme sahip meslektaşlarla bir araya geldiği etkinlikte avukatlık mesleğinin temelinin usta çırak ilişkisi olduğuna dikkat çekti. Hem meslek üstatları için düzenlenen plaket törenlerine katılmaktan hem de stajyer avukatlar ve tüm meslektaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Sağkan, sorunları, çözüm önerilerini, görüş ve eleştirileri yüz yüze tartışmaya verdiği önemi vurguladığı konuşmasında, meslektaşlara yoğun ilgi ve katılımları için de teşekkür etti.

"Bu hizmet binaları avukata, stajyer avukata, hukuk fakültesi öğrencilerine ve yurttaşlara hizmet için kuruldu" diyen Sağkan, Erzincan Barosu'nun hizmet binasında kapsamlı bilimsel toplantılar yaptığını, binanın son derece efektif olarak kullanıldığını ifade etti.

Birlik Başkanı Sağkan etkinlik kapsamında meslekte 40. yılını dolduran Av. Hulki Şener'e, 10 yıllardır verdiği hak ve hukuk mücadelesi için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından yargıdaki güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak TBB'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Sağkan, meslektaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

ERZİNCAN'DA BİR DİZİ ZİYARET

TBB Başkanı Sağkan Erzincan'da Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’yu, Belediye Başkanı Bekir Aksun’u, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş’ı ve İdare Mahkemesi Başkanı İlker Dolgun’u makamlarında ziyaret etti.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle